IAMCP Danmark (International Association of Microsoft Channel Partners).

Hos Microsoft har vi været fokuseret på at lære om effektivt “allyship” på arbejdspladsen.

En del af den tankegang, der er nødvendig for alllyship, handler om at acceptere det, vi ikke ved, være villig til at være forkert og endda tage nogle risici for at skabe meningsfuld forandring. Den 17. marts prøver vi noget, vi aldrig har gjort før: Microsoft er vært for Include 2021, en gratis, global, digital begivenhed, der er åben for alle og fokuseret på mangfoldighed og inklusion.

Include 2021 vil indeholde globale eksperter inden for den akademiske verden, sociale ændringer og mangfoldighed og inklusion, der fører dybdegående samtaler om, hvordan vi udløser og støtter varig kulturændring.

Alle kan tilmelde sig vores offentlige begivenhed og lære mere om talere og emner ved at besøge webstedet Include 2021.

 “Varig ændring sker ikke på en dag eller under en enkelt begivenhed; det kræver et skift i tankegangen og en forpligtelse til løbende individuel og kollektiv handling. Include 2021 vil tilbyde et dedikeret rum til at få nye perspektiver og engagere sig i vigtige, udfordrende samtaler” 

Vi er beærede over at have en gruppe højttalere med dyb ekspertise inden for en række emner, herunder alliereskib, dækning, intersektionalitet, privilegium, køn, handicap, race og etnicitet, alder, tro og mental sundhed. Vi deler også erfaringer fra nogle af vores partnere, der plejer integrationen i deres egne organisationer, samt oprigtige historier fra vores medarbejdere om, hvorfor inkludering betyder noget, og hvad de har brug for fra andre.

Du kan læse mere om -og tilmelde dig eventet hos Microsoft her

Tags
Translate »