Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

IAMCP Partnermøde 25. Juni

25. juni 2020 @ 14:00 - 17:00

Gratis
Agenda:
  • 14:00 – 14:15 – Velkommen & Nyheder fra IAMCP.dk v/Antonio Bibovski
  • 14:15 – 15:00 – Brænd igennem på skærmen under onlinemøder v/Lise Hansen

Kommunikationstræner Lise Hansen gæster os med et oplæg om, hvordan du kan fremstå professionel og troværdig når du taler foran andre mennesker. Grundet den høj-aktuelle situation er dagens oplæg tilrettelagt med fokus på at brænde igennem på onlinemøder.

Lise har igennem mange år specialiseret sig i de kropssproglige teknikker, der gør en forskel, når det handler om at påvirke andre mennesker – at få andre mennesker til at flytte sig fra A til B.

Hun samarbejder blandt andre med Novozymes, Pfizer, Grundfos og Danske Bank hvor hun træner ledere, sælgere og specialister.

For at forstå hvad det er, der gør forskellen på om du er sådan én andre finder interessant eller kedelig, er det vigtigt, at du møder op med et åbent sind og en indstilling til at du måske kunne skabe endnu bedre onlinemøder, hvis du er villig til at ændre på få ting.

  • 15:00 – 15:15 – Indlæg fra IAMCP-medlem
  • 15:15 – 16:00 – VitalSmarts v/Britta Ankerstjerne

Adfærdstræner Britta Ankerstjerne gæster os med et oplæg om, hvordan du kan præsentere noget du gerne vil opnå på en måde som øger din succesrate.

For at kunne kommunikere på en anden måde end man plejer, så man kan opnå andre resultater, kræver det at man bryder nogle vaner – særligt de vanespor som tankerne løber i, da det er tankerne som farver måden vi ser og forstår tingene vi oplever. Britta vil også berøre den nyeste forskning omkring vaner og det at bygge nye vaner. Du kan læse mere om vanens magt her

Britta er den danske licenstager af VitalSmarts, som er et globalt brand indenfor adfærdstræning. Vitalsmarts står bag en del banebrydende forskning omkring succesfuld adfærd.

Britta træner ledere, sælgere og specialister i mange af de førende konsulenthuse.

Kom med nysgerrighed og lad dig inspirere. Du vil kunne opnå bedre resultater i dine centrale relationer, hvis du tager inspirationen til dig!

  • 16:00 – 16:15 – Indlæg fra IAMCP-medlem
  • 16:15 – 16:40 – Build 2020 nyheder v/ Satya Nadella
  • 16:40 – 17:00 – Aktiviteter 2020 samt afrunding

**Alle Microsoft partnere er velkomne, er du endnu ikke medlem af IAMCP*skal du tilmelde dig som gæst.

Det er gratis at deltage i mødet.

 

Detaljer

Dato:
25. juni 2020
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Teams eller Frederiksberg
Rosenørns Allé 31, 2. sal
Frederiksberg, 1970

Arrangør

Microsoft Teams møde
E-mail:
hej@iamcp.dk
Se Arrangør hjemmeside
Translate »